Versenyző-képző Akadémia

A RVA arra vállalkozik, hogy az amatőrként vagy versenyszerűen vitorlázók számára hozzáférhetővé tegye azokat az elméleti és gyakorlati tudásokat, amelyek megnyitják a versenyeken a sikerhez vezető utat, és eljuttathatnak az elsők közé.

 

Célunk, hogy a képzésünkön részt vevők eredményeiben egyértelmű és látványos előrelépés következzen be már az idei szezonban.

 

Azokat a túra és pályaversenyeken indulókat várjuk, akik a Pünkösdi Regattán, a Fehérszalagon vagy a Kékszalagon és a szakmai regattákon továbbá a pályaversenyeken a mezőny első harmadába szeretnének kerülni, így korábban elért helyezéseiken akár 150-200 pozíciót is javítsanak.

 

Természetesen a sikeresebbeknek is át tudnak adni előadóink mesterfogásokat, tippeket, hogy miként őrizzék meg az osztályban a legjobb helyezésüket.

 

A tréningjellegű oktatás során elsősorban a nagyhajósok felkészítésére vállalkozunk. Hajótulajdonosok, kormányosok, illetve csapattagok együtt és külön-külön is részt vehetnek a programban. Az egyénileg és csapatként érkezők egyaránt megtapasztalhatják saját versenyzői viselkedésüket és együttműködési jellemzőiket, ez sokaknak számára hozhat nagy felfedezéseket.

 

A képzés tematikájában szerepel a hajó-és versenyzőfelkészítés, a rajttaktika, a versenytaktika, minden, amit a vitorláról tudni kell (készítés, típusok, mikor mit használjunk, beállítások), a rig beállítása, szabályismeret, a lokális balatoni meteorológia, a csapatkommunikáció, a fedélzeti teamwork.

 

A helyszín adottságai lehetővé teszik, hogy a kurzuson nem résztvevő hozzátartozók is kellemes hétvégét töltsenek ebben a pihentető Balaton-felvidéki környezetben.

Aktuális kurzusunk időpontja:

2015. március 6-8., ára 80.000Ft/fő, mely tartalmazza az oktatást, a szállást és a teljes ellátást.

A jelentkezési lapot az alábbi linken tudod kitölteni 2015. február 25-ig:

http://www.rauschenberger.hu/jelentkezesi-lap/

Az Akadémia 10 fő jelentkezése esetén indul. A regisztráció a kurzusdíj 2015. március 1-ig történő befizetésével válik véglegessé (melynek részleteit a jelentkezés visszaigazolásában megküldjük).

Kezdjük megalapozott tudással a 2015-ös vitorlás szezont!