Miért éppen Quantum?

High-end anyagok

Csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk vitorláink készítésekor. A 3 dimenzióban tervezett, laminált membrán vitorláinkat a  Carbon és Aramid szálak megfelelő ötvözésével vevőink igényeinek és a felhasználás módjának legjobban megfelelő vitorlákat készítjük.

IQ- technológia, intelligens “szárnyak”

A legkifinomultabb, legfejlettebb vitorla tervező és modellező szoftver ma a Quantumé. Már a tervezés folyamán a helyi viszonyokat is figyelembe véve virtuálisan teszteljük a vitorla formáját. Ezzel garantáltan megtaláljuk az optimális alakot, amit a gyártás előtt aerodinamikai analízis és áramlástani elemzés alá vetünk.

Optimalizáció

“Arra készül, amire használod és csak arra.” Az igényeket is pontosan felmérjük, nem csak a hajót. A túravitorlásként használt hajóra nem akarunk versenyvitorlát eladni.

Precíz felmérés

Rauschenberger Miklós irányítja és ellenőrzi a felméréseket, személye a hozzáértés garanciája. Ehhez társul az egyik legnagyobb gyári hajó-adatbázis, amit a Quantum folyamatosan épít.

Látható tervek

Az ajánlatkészítés során ügyfelünk láthatja a 3D-s tervezőprogrammal megrajzolt vitorlatervet.

 T-1 szabály

Pontosan tartjuk a határidőket: minden egy nappal előbb, mint a tervekben.

Árelőny

Bem csak designban és ügyfélkiszolgálásban, de az árban is versenyképes – különösen a magyar piacon.

Gyári tesztcsapat

A technológia és a gyártás tesztelését a TP 52 Super Series-ben versenyző Quantum Racing Team végzi.

Garancia

2 éves garancia, mely kiterjed az alapanyagokra, a tervezésre és a gyártási technológiára. A garancia keretében javításra, cserére és pénzvisszafizetésre kerülhet sor.

Szervizháttér

A Quantum által bevizsgált és elismert magyarországi partner műhelyében elsőbbséggel történik a szervizelés!

Kiegészítők

Egyaránt viselhetjük a hajón és a parton a trendi, olasz tervezésű, kitűnő minőségű Q-design ruházatot és kiegészítőket sapkától a táskáig…